Gestaltterapeut og kunstner

I Norsk gestaltterapeutforenings årbok for 2021 hadde jeg en liten tekst med et av mine malerier, der jeg presenterte meg selv som gestaltterapeut og kunstner sammen med flere gestaltterapeuter som kombinerer terapeutisk praktis med kunstnerisk virke.

Du kan lese hele årboka her: https://ngfo.no/wp-content/uploads/2023/04/Arbok-2021-NGF-web.pdf

Skrevet av

Siv Johanne Hansteen

Jeg er gestaltterapeut MNGF og kunstner. Jeg har atelier og terapipraksis i Gamlebyen, Fredrikstad. I denne bloggen skriver jeg om gestaltterapi-teori og relaterte emner, og illustrerer bloggen med kunsten min. Jeg jobber med ulike teknikker og materialer: tegning, maleri, collage, leire og glass. Kunsten min kan du også se på min kunst-hjemmeside som har adresse: sivsmalerierogtegninger.no, og også har sin egen lille blogg.