Dritten kommer til overflaten

DRITTEN KOMMER TIL OVERFLATEN, 1X1 meter. Collage, akrylmaling.

Dette maleriet på 1×1 meter malte jeg underveis i min gestaltterapi-utdanning ved Norsk Gestaltinstitutt. Tittelen er inspirert av min prosess som gestaltterapeut-klient. For å bli terapeut kreves det at terapeuten selv går i terapi for å bli kjent med seg selv, jobbe prosessuelt med egne utfordringer, traumer og problemer, og ikke minst, kjenne hvordan det er å være klient. DRITTEN KOMMER TIL OVERFLATEN viser til min opplevelse av å møte ‘meg sjøl i døra’ og det å stå i ‘det som er’ når det er dritt. Prosess-arbeid kan være tungt og krevende, og sterke følelser kan vippe en helt ut av balanse for kortere eller lengre tid. Da er det viktig å ha en trygg og støttende terapeut til ‘å stå i det som ER’.

Skrevet av

Siv Johanne Hansteen

Jeg er gestaltterapeut MNGF og kunstner. Jeg har atelier og terapipraksis i Gamlebyen, Fredrikstad. I denne bloggen skriver jeg om gestaltterapi-teori og relaterte emner, og illustrerer bloggen med kunsten min. Jeg jobber med ulike teknikker og materialer: tegning, maleri, collage, leire og glass. Kunsten min kan du også se på min kunst-hjemmeside som har adresse: sivjohannehansteen.wordpress.com, og også har sin egen lille blogg.